Каретка PROWHEEL MTB PW-MBB68+ Hollowtech II (BSA (68-73mm))

Каретка PROWHEEL MTB PW-MBB68+ Hollowtech II (BSA (68-73mm))
Каретка PROWHEEL MTB PW-MBB68+ Hollowtech II (68-73 BSA)
Каретка PROWHEEL MTB PW-MBB68+ Hollowtech II (BSA (68-73mm))
Цвет черный
в наличии
возможна доставка.
Цена: 1608.00

КУПИТЬ

No Comments

Post a Comment